STADSHUSET

Från och med den 20 februari 2017 tar vi på Erikstorps Kungsgård över som ny catering-leverantör för Landskrona Stad. Vi vill ta tillfället i akt att kort presentera oss och vår verksamhet. 

 Vi jobbar huvudsakligen med leverantörer i nordvästra Skåne, vår ambition är att erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden. 

Vår matlagning följer den skånska säsongen, och vi jobbar i så stor utsträckning vi kan direkt emot lokala producenter med samma passion för råvaran som vi, utan mellanhänder. Tomatens hus, Saxtorps svamp, Glumslövs lamm och Borstahusens Fisk för att nämna några. 
Av oss kommer ni kunna beställa fikor, lättare luncher såsom sallad och smörgåsar enligt vårt anbud. Utöver anbudet så erbjuder vi ett i stort sätt gränslöst sortiment och vi har stor erfarenhet av att skräddarsy lösningar efter kundens alla önskemål. 

Restaurangchef Dion Liljegren och Kökschef Ludvig Odeholm leder verksamheten och ser fram emot att börja arbete tillsammans med Landskrona Stad. Efter förra årets pop-up besök öppnar vi den 8 april upp portarna för vår nya lunchrestaurang i Stadshuset. Renoveringsarbetet är I full gång och vi har höga förväntningar på slutresultatet. Konceptet kommer likt förra året vara enklare ”bricklunch” med hög finish, en upphottad salladsbuffé och kaffe med tillhörande hembakade sötsaker. 

2 grupprum med konferensutrustning kommer vara bokningsbara måndag – fredag för landskrona stads anställda. Mer information hittar ni på vår hemsida. 

Beställningar till catering delen görs endast i webbshopen och fikor hämtas och lämnas på samma plats som tidigare.

Avslutningsvis vill vi säga att vi  tycker det ska bli fantastiskt rolig att börja jobba tillsammans och vi se fram emot ett lyckat samarbete. 

Med varma hälsningar.
Dion & Ludvig med personal