Om

Öppettider

Vi håller öppet för lunch 11.30-14.00 måndag till fredag på Stadshuset och tisdag till fredag på Erikstorp . Kvällsservice är fredag och lördag kvällar 18.00-21.00.Från den 1/3 har vi även öppet kvällstid på torsdagar. Veckan avslutas med en söndagsbrunch. Bord bokar ni direkt via vår bokningsmodul här på hemsidan. 

Vi håller alltid öppet för konferens och andra bokade sällskap bara hör av er till oss via bokning@erikstorpskungsgard.se eller 0418-260 75. 
Ni hittar oss på Lill-olas väg 30 261 61 Landskrona. 

Varmt välkomna!
 

Filosofin

Vår ambition med restaurangen är att skapa en mötesplats där mat, dryck, atmosfär och miljö samspelar. En plats att trivas på med en filosofi som speglar känslan i natursköna Borstahusen. ”Vi vill erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden.”

Vi delar in våra fokus områden på lunch, brunch, helgkvällar samt konferens.  Givetvis jobbar vi också mycket med företagsarrangemang samt gastronomiska högtider så som Mårten Gås och Jul. Vidare kommer Kungsgården arrangera olika event och kvällar som riktar sig till en publik som älskar att umgås, äta och dricka men framförallt att ha trevligt.

Mat & Dryck

För oss är mat och dryck något man umgås kring, något man delar med människor man tycker om. Vi har tagit fasta på detta och förutom att använda de bästa råvarorna från skog, hav och land så vill vi att ni ska dela, uppleva och umgås tillsammans kring bordet.

Menyn innehåller därför både rätter som serveras för sig och rätter som delas kring bordet. Att känna frihet och äta som man vill tycker vi ska vara en självklarhet.

Vinerna är ekologiska, naturliga eller biodynamiska. Personliga, uttrycksfulla och ofta från små producenter som verkligen uttrycker sitt terroir. Vi serverar must och saft från ekologiska producenter för de som inte dricker alkohol.

Hyra Erikstorps Kungsgård

Självklart kan man hyra hela Erikstorp vid speciella tillfällen. Vi skräddarsyr ert event efter era önskemål. Vi arrangerar helhetspaket med övernattningar i vacker miljö där allt känns så långt bort men allt är så nära. Bara kontakta oss så förverkligar vi era visioner!

Utöver detta erbjuder vi för slutna sällskap:

Beställningsmenyer, dryckesprovningar, bröllop och catering. Dessa delar vill vi jobba extra hårt på och vända oss mot både företag och sällskap. Kapaciteten på Erikstorp är ca 200 personer.

Varmt Välkomna till Oss!