Julbord

Kungligt Julbord fr 395:-

Erikstorp i vinterskrud och ett mathantverk man bara måste uppleva.

Julbord / Kväll 495:- (tis–ons)

Julbord / Kväll 525:- (tors–lör)

Julbord / Lunch 395:- (Lördag 9/12 & 16/12)

Julbrunch / Söndag lunch 269:- 

Jultallrik / 3 serveringar 295:-

Julbord / Catering 395:-

De bokningsbara tiderna är 11:30 - 13:30 för lunchjulborden och 18.00 - 20.00 för kvällsjulborden. Varje vardag kan ni boka jullunch i form av jultallrik.

Restaurangen håller öppet till 01.00 på helgerna och så länge det behövs på lunch julborden.

Serveras från 17 november – 20 december

Efter succén förra året erbjuder vi även i år vårt uppskattade Julbord i kombination med boende i våra mysiga stugor

1 x Övernattning, julbord på kvällen & frukostkorg i stugan

Fr. 1 119:-/person
Boendepaket vid minimum 2 personer

 

Vårt kungliga julbord innehåller:

Räksoppa med saffran
Dopp i grytan
Vörtbröd
Rågbröd
Surdegsbröd
Spisbröd
Huså knäcke
Prästost
Julcheddarkulor
Brännvinskubbe
Vispat smör

 

Löksill
Krämig löksill
Senapssill
Morot och ingefärssill
Matjessill
Stek inlagd strömming
Pepparotsill 
Curry och äpplesill
Dillsill
Havtornsill
Brantviksill
Kräftsill
Kummin & fänkålsill
Gubbröra på rågbröd
Sillpotatis

 

Gravad lax (pepparot, rödbeta, dill)
Kallrökt lax
Varmrökt lax (egen)
Inkoktlax
Sockersaltad sotad lax
Varmrökt sill (böckling)
Ägg naturellt
Ägg, majo, räka, dill
Ägg, dillemulsion, kvabbsorom
HovmästarsåsRomsås (kvabba)
Pepparotskräm
Hemmagjord äpplesoya
Kryddig rökt mayo

 

Julskinka
Julskinka rökt
Rostbiff
Lökkorv
Leverkorv
Rökt äpplekorv
Rökt lammkorv
Timmermannskorv
Viltkorv
Hemgjord äpplesenap
Hemgjord söt stark senap
Skånsk senap
Västerviksenap
Orginal mild senap

 

 Kokt kalvtunga med pepparrotssallad
Leverpastej
Paté på gris
Kycklingleverparfait
Kalvsylta
Rullsylta
Kokt rimmad oxbringa
Hemrökt Lammfiol
Coleslaw på rödkål, apelsin, colemans och gräddfil
Cumberlandsås
Pressgurka
Picklad rödlök
Rödbetssallad
Äpplekompott
Inlagda rödbetor

 

Jansson
Köttbullar
Prinskorvar
Brunkål
Rödkål
Långkål
Revben (tunna)

 

Ris ala malta med apelsin
Risgryns gröt (varm)
Saftsås (kall)
Ädelost marinerad i portvin
Vitmögelost
Dansk dessertost
Björnbärsmarmelad
Vaniljinkokta russin och päron
Husåknäcke

 

Pepparkakor
Fikon
Daldlar
Choklad ganasch med havtorn - glasburk
Saffranspanacotta - glasburk
Mandelmussla (grädde och rårörda hallon)
Ostkaka
Mjuk pepparkaka
Skuren pepparkaka
Saffransbiscotti
Knäck
Smörkola
Chokladkola
Choklad med saltrostad mandel och pistage
2x Praliner
Kanderade mandlar
Polka maränger
Skumtomtar
”Dansk” nougat

 

Nötter
Äpple
Clementin